lørdag 8. september 2007

27-29 juli 2007

Torunn arrangerte en tur for jenter som vil ut og VÅGE og være i NATUREN og UTFORDRE seg selv og OVERVINNE frykten. Noe som var meget vellykket helg med 10 jenter som påmeldte seg på. Det ble en flott helg med samhold og latter underveis.

Her ser dere jentene som hoppet på bropending og var så modige jenter, selv om noen var nervøse, noen,tror nok alle var det, men etter å ha hoppet fikk de jentene kicket i seg :)

VRRRRÆÆÆLLLL hylte ho eldste dama som var så tøff, over 40 år og beviset er der, aldri er det forseint å PRØVE :)

Se på ho er så kjempe fornøyd etter å ha hoppa :)

Neeii, det var ikke skummelt.. men godt å få bakkekontakt snaaaaartt!!!

Her er det bare å vente på å bli heisa opp til broen og få bakkekontakten igjen :)

YYYEEEAAAAHHH jeg HOPPA !!!

Bleik når man hopper, men rød når kommer på bakken igjen :)

JJIIIAAAHHHHH lander jeg snart???????? TØR du å hoppe akkuratt som vi alle på bildene har gjort?????????? PRØV da vel :) ANBEFALES :D Ingen var sure etter å ha hoppa.. alle fikk en stor glede av å oppleve brupendlinga :)

Vi jentene overnattet i lavvo, mens det var 3 stykker som overnattet på hytta den siste natten pga ryggen og måtte ha madrass... her grillet vi fredagsmaten som ble vist kveldsmat for oss jentene etter bropendlinga.

Her får vi forklaringer om hva vi ska gjøre hvis det skulle skje sånt og sånt, så ble hver båt enige om faste tegn som signaler slik at vi fikk oss med og hva vi skal gjøre, fremover, bakover, ned i båten, hopp ut i vannet, BRRR men godt :P

Glllleeeeder oss og gliser til fotografen før vi skal til elva og få KICK.

Siste forklaring før vi havner i elva :)

OOOPPPSSSAAAANNN PPPLLLAAAASSSKKKKK HAHHAHAH sååå morooooooo...kjempe VÅTE ble vi ja :) det er jo det som er poenget :)

PLLAAASSHHH hvor er vi nå ?? hehe .. ingen som falt ut??? neii ingen som falt ut.. alle holdt seg fast klamret i båten :)

2 stk holdt på å dette ut av båten, vi lloooo og smilte til guiden .. mer mer moro ....Suget på å prøve selv??? bli da vel med neste sommer :P

Suget seg inn i strømmen og prøver å få båten til å snu, lett?? nei... ikke denne gangen...

Hele gruppa var kjempe kjempe fornøyde med rafting turen :) TØØRR DU?????

Det ble så klart sosial og grill mat nede i campen og vi lærte hverandre underholdinger noe som guidene og noen hørende deltakere som var med på det, ska si vi hadde det moro og lo godt den kvelden :)

Ser dere det????? masse latter og samhold bland oss jentene :) Lyst å få en godt samhold med masse latter og masse nye opplevelser :) Lærerikt er det også.

Grill mat fikk vi servert av NWR Sjoa Rafting senteret... det var jammen oss bra å få mat etter å ha hatt en goo underholding mens vi ventet på maten :) masse prat og sosial :)

Her måtte vi så klart oppleve å være i badestampen med drikkevarer og sosial med masse latter og godt å få mjukt opp stive muskler etter en rafting dag og kaldt vann...

Hele gjengen var kjempe fornøyde og avsluttet kvelden med bod balsam for kroppen som var varmt vann, drikke varer, og ikke minst latter og skravling.

Har dere sett noe sure bilder??? neeiii da... alle var i godt humør og alle var i forskjellige alder og likevel var det GODT samhold...

Vi hadde juvandring som gikk ut på å gå langs elva nede og oppe, fikk prøve oss med å hoppe 6-8 meter ned, ake i elva, krysse elva i sterk strøm, stupe i strømmen. Det var høy vann på den tiden vi var der, så guidene måtte sjekke sikkerheten og trygt å hoppe. Vi gikk og gikk langst elva ogsett mye fint, så kom vi ned til en foss som var så dobbelt så mye vann og blåste vann og luft der, ble ikke noe lett å puste vaanlig eller se hverandre godt. Alle gikk i rekkefølge ogpasset på hverandre... noen av oss våget ikke å hoppe, men på den siste hoppet var det så langt ned syns 2 av de jentene... så fort de såg alle hadde hoppet... da hoppet de også, gjett om guidene var lettet og slippe å splitte gruppa.

VÅG du også:) vær tøff og vis frem til gutta at vi jenter er tøffe som klarer å gjennomføre en KICK tur i elva :)

Her er gjengen slitne etter en hel dag med kun vann i magen og ingen mat som ble spist på den turen, er det mulig å bringe mat i våtdrakten, nei det er det nok ikke... men masse frisk vann å drikke i elva, så vi var nok ikke tørste, vi kom opp til bussen med sjelvende bein og slitne og ikke minst KJEMPE fornøyde med dags turen i juvandring.

Denne turen var jammen oss ikke bortkastet da vi hadde en nydelig helg sammen. Vi ble fort fra oss da vi skulle reise hjem... Hadde så lyst å være der lengre.
Så ble jentene enige med Torunn om at neste år så burde det være 1 ukes opphold med forskjellige aktiviteter.
Så fikk Torunn med seg 3 jenter med i komiteen som den gangen var navnløs komitee. Så Torunn slipper å arrangere det helt alene, da det er krevede å samle en stor jente gjeng og på tanke på 1 ukes program sommer 2008..

Takker alle jentene som var med på den første turen i 2007 .

Ingen kommentarer: